Sommeraktiviteter 2024

Først og fremst ønsker vi alle hjertelig velkomne til Fredrikstad på vår årlige sommerleir den 20. juni, der våre dyktige instruktører vil gi dere god veiledning i både teknikker og praksis. I tillegg er det alltid hyggelig å møtes sosialt både før og etter trening. Se her for ytterligere info.

For de som har anledning arrangerer Wado Ryu Academy summer course 27.-31. juli, ledet av Arthur Meek og Peter Hill. Her kan du se programmet. og her er link til application form. Dette kan være en fin anledning til å kombinere en tur til England sammen med Karatetrening.

Nytt av året ønsker Øystein alle som har lyst på en fjelltur alle Wado Ryu Norge medlemmer velkommen til Espedalen. Her er det riktig nok begrenset med overnattingsplasser, så her gjelder det å være tidlig ute. Ryktet sier at Wado Guardian Angels er sterkt representert. Se mer info her

God sommer 🙂