Barneleiren hos Töcksfors Karateklubb 2020

Hej alla i Wado familjen.

Den 15.februari 2020 hade vi i Töcksfors karateklubb vårt andra vinterläger för barn och yngre ungdom. Lägret blev till en början planlagt och bokat för att genomföras den 8.februari, men pga ett annat viktigt event i kommunen blev vår tid tyvärr flyttat till den 15.nde. Något som ju då krockade med mångas vintersemester/sportlovs väcka.

I början av väckan när lägret skulle hållas, hade bara sexton barn anmäld sig till läger, inklusive åtta från egen klubb. Men vi var bestämda på att lägret skulle genomföras, även om vi blev bara sexton. Ett erbjudande om en dryg timmes vuxenträning med Sensei Riber, hade också mejlats ut till klubbarna. Ett generöst erbjudande från Riber Sensei.

Lite nervöst riggade vi hallen på morgonen och satte på kaffet.

Ca halv tio började folket att komma. Många barn och föräldrar hade ändå hittat vägen till Töcksfors för att medverka på årets läger. Tjugoåtta barn från båda sidor av gränsen tränade och gjorde dagen till en fest. Hoa Binh Ngoc Nguyen från Troll karateklubb instruerade barnen och gjorde ett fantastiskt jobb. Sensei Öistein Riber instruerade ca tio vuxna under den sista halva av lägerdagen och öste villigt ut lärdom från sin stora källa av karatekunskap.

Jag vill tacka er alla för engagemanget och att ni kom till Töcksfors på läger.
Tusen tack Öistein, tusen tack Hoa och tusen tack alla härliga föräldrar i Töcksfors karateklubb, som hjälper till i alla väder.

Nästa vinterläger är redan planerat att hållas lördag 6.februari 2021. Välkommen åter…

Tusen Tack från Töcksfors karateklubb

Terje Jacobsen

Instruktør og arrangør med glade barn
Selfie med flokken
fight stance
Praksis